Problemrehabilitering

Har ni testat allt ni kan komma på men det blir ingen förbättring? Har någon sagt att det där kommer aldrig gå att lösa? Tar ni eller grannarna omvägar för att slippa hundmötet? Tillåter inte hunden att ni får besök? Har din hund svårt att koppla av? Behöver ni förbättra erat samarbete?

Ibland kan man komma till det stadiet där det känns näst intill omöjligt, man tappar motivationen och man blir lätt frustrerad, och visst märks det att hunden känner av och tar efter det.
Det är viktigt att man kommer till rätta med problemen eftersom de lätt skapar en stressreaktion i hundens kropp vilket inte är hälsosamt eller bra för kroppens organ och funktion, samtidigt som det kanske sliter på er relation.

Jag är utbildad Hundpsykolog, problemhundsutredare och hundägarcoach och jag hjälper er gärna om ni har problem med t.ex. aggression mot hundar/människor, rädslor, stress eller annat där ni känner att ni inte riktigt vet vad ni ska göra för att lösa problemen.

Mitt fokus ligger på att få hunden i balans och visa dig som ägare att din hund kan göra framsteg och inte minst hur du ska lyckas behålla det och jobba vidare med hunden.
Vi jobbar med hunden genom postitiv förstärkning, samarbete, trygghet och glädje. Vi arbetar med orsakerna till problemet och ger hunden nya uppgifter och positiva minnesbilder.

 

Skicka ett mail eller ring och berätta om eran situation. Vi bokar in en träff där jag kommer hem till er (eller annan överenskommen plats) för att studera hunden. Jag lägger upp en rehabiliteringsplan som vi går igenom praktiskt och som jag kommer hjälpa er att följa. 

Pris: 500kr för 1 träff + coaching via mail/telefon.